Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kjøp Apoteket Online

Lida Te For Slanking

Lida Te For Slanking

Informasjon om Lida slankede te

Overvektig? Får du panikk under forsøkene på å gå ned i vekt? Ditt nye motto bør være: ”Ta litt te og se”. Denne nye slankende teen vil gi utrolige resultater. Lida te hjelper deg å redusere vekten din raskt og effektivt. En kopp slankende te per dag er nok – du vil se hvor fort kiloene dine renner av. Lida te er veldig smakfull og forbrenner fett på et øyeblikk. Du kan presentere ett helt nytt deg bare noen få uker etter at du begynner å bruke denne metoden – uten et hardt diettskjema eller andre ubehagelige løsninger. Denne slankende teen er ikke bare tilgjengelig reseptfritt hos oss, men vil også hjelpe deg å bruke mindre klær på kort tid. Prøv den!

Gå ned i vekt med urtete.

Vi tilbyr en slankende urtete som vil hjelpe deg å oppnå synlige og fantastiske resultater raskt. Smaken er delikat og aromatisk.

Denne teen ble spesielt laget for rask vektreduksjon. Den takler oppbygninger av fett og giftstoffer. Med denne teen vil lagre av underhudsfett bli eliminert for å optimere lymfeflyten. Dette lar kiloene smelte bort og dannelsen av talk blir normalisert.

Teen inneholder en optimal kombinasjon av ingredienser for å støtte vektreduksjon. Underhudsfett vil bli fjernet fra mage- og tarmsystemet, lipidmetabolismen vil bli forsterket og en flatterende figur kan oppnås. Effekten av denne teen er bare utrolig.

Samtidig blir også giftstoffer fjernet. Fordøyelsessystemet vil bli renset effektivt og forstoppelse vil bli forhindret.

LIDA slankende urtete er spesielt tilpasset folk som lider av overvekt. Kvinner som er overvektige etter fødsel eller folk som ikke klarer å gå ned i vekt ved diett og trening kan også snu ting med denne urteteen. Folk som er permanent overvektige eller som vanligvis legger på seg igjen etter å ha gått ned i vekt kan også ha nytte av denne slankende teen.

Teen passer for personer fra 18 til 60 år.

- I henhold til ytelsesstandard GB/1759-2002

- Ta bare en kopp te hver dag.

Du skal lage teen på følgende måte:

Brygg teen med 200 ml vann og la den trekke i 5 minutter slik at den utvikler smaken sin og full effekt. Vår anbefaling til deg for å nyte teen – er å nyte varm te, plasser et tefat eller en asjett over koppen for å holde på varmen. Du kan bruke en tepose opptil tre ganger.

For en langvarig smak, er hver pose individuelt innpakket i transparent plast og er aromaforseglet, slik at nytelsen du får fra teen er langvarig. En pose inneholder 10 gram te.


Du skal lagre teen på følgende måte:

* Lufttett, tørt og mørkt
* Utenfor rekkevidde av barn


Hvis lagret riktig er teen holdbar i 36 måneder.


Merk:

Teen er ikke egnet for:

* Kvinner som er gravid eller ammer
* Folk som lider av kardiovaskulære sykdommer
* Slagpasienter


Næringssammensetning (per 500 mg)

Fett: 0 g
Protein: 0 g
Karbohydrater: 0 g
Salt: 14 mg
Kalsium: 30 mg


Bidrag fra Marko (33), Hannover

Selv om jeg er en mann, bryr jeg meg om kroppsfasongen min. Med over 10 kilos overvekt, følte jeg ikke noe lenger. Men jeg fikk store problemer da jeg prøvde å gå ned i vekt. Mens jeg surfet på internettet oppdaget jeg Lidaproduktene. Jeg ville ikke ta en kapsel fordi jeg ikke ville innrømme overfor kjæresten min at jeg trengte et slikt produkt. Derfor bestilte jeg teen for å prøve den, ettersom hun allerede visste at jeg er en te-entusiast. Den første uken gikk jeg ned 2,5 kilo og etter tre uker ble alle vektproblemene mine borte. Nå brygger jeg teen til kjæresten min hver morgen for å hjelpe henne å gå ned de ekstra 5 kiloene hun har. Hun er glad for min kjærlige omsorg, selv om hun ikke forstår hvordan hun kan slanke seg uten en streng diett.Bidrag fra Moni (39), Cologne

Så lenge jeg kan huske, har jeg vært overvektig. Foreldrene mine, besteforeldre og nesten alle slektninger er også overvektige. Til slutt ville jeg gjøre noe med det. Ingen av de utrolige tingene som henger i klesbutikkene passet meg, og jeg måtte alltid bruke uattraktive klær som lignet sekker. Jeg var lei av dette. Jeg kjøpte meg Lida te og begynte å bruke den. Etter bare fire uker hadde 10 kilo av de ekstra 60 kiloene mine forsvunnet. Men tatt i betraktning min opprinnelige vekt, var ikke denne endringen så tydelig. Så jeg fortsatte å drikke den slankende teen min hver dag og etter åtte måneder nådde jeg målet mitt: klesstørrelse 40, og en vekt på bare 68 kilo. Alle merket det. Den offentlige helsetjenesten min betalte for operasjon for å bli kvitt den løse huden på magen min. Nå seg jeg veldig vakker ut og jeg er et helt nytt menneske. Nå spiser jeg sunt og vil fortsette å drikke den slankende teen til jeg når 55 kilo. Jeg er veldig takknemlig!Bidrag fra Sabine (31), Hessia
Å slanke seg var det alvorligste problemet jeg kunne tenke meg. Jeg klarte å gå ned ti kilo på egen hånd, men så sto jeg fast. Med en høyde på 1,60 veide jeg 85 kilo, og dette var altfor mye. En venn anbefalte Lido te. Ettersom hun hadde lykkes med å nå sitt mål, ga hun meg sitt gjenværende forråd av te og jeg gikk nesten umiddelbart ned 3 kilo. Dette var resultatet av en uke med den slankende teen. Jeg var dum nok til ikke å bestille mer i tide, men ettersom leveringen var rask, kunne jeg fortsette vektreduksjonen min uten avbrudd. Nå veier jeg bare 60 kilo og passer endelig inn i en størrelse 38. På under et halvt år gikk jeg ned 25 kilo – dette var veldig kult. Jeg ville aldri klart det på egen hånd. Tusen, tusen takk!

Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Nytt produkt

Lida Daidaihua

Kjøp nå
Live hilfe
Kjøp Kamagra
Secure shopping protected by SSL