Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kjøp Apoteket Online

LIDA Dai dai hua

LIDA Dai dai hua

Informasjon om Lida Daidaihua:

Den velkjente slankekapselen LIDA Daidaihua er av 100 % naturlig opphav. I løpet av kort tid vil du oppnå din ønskede vekt. Ta en kapsel om dagen og oppdag hvordan vekten din forsvinner. LIDA Daidaihua gir deg friheten til å spise alt du har lyst på. Men du vil ikke lenger ha en sterk sultfølelse, så du spiser mindre uten problemer. Fettet ditt vil bli forbrent fra det første inntaket av LIDA Daidaihua kapsler. Prøv å gå ned i vekt uten streng diett og se fram til imponerende suksess på dine verste problemområder.

Ta 30 kapsler i måneden (1 per dag) og spis det du har lyst på!

Du skal ta en kapsel etter frokost på daglig basis.

INNHOLD:

1 pakke LIDA Daidaihua inneholder 30 kapsler


LIDA Daidaihua slankende kapsler er spesielt perfekt for folk som er mer enn 10 kg overvektige. Hovedkomponentene i LIDA Daidaihua er vitenskapelig beviste.

Rask vektreduksjon oppstår; energien din og metabolismeraten vil bli økt. Med LIDA blir kroppen i stand til å forbrenne kalorier mye raskere. I tillegg vil appetitten bli undertrykt.
Det er ingen kjente bivirkninger (som diaré).

LIDA Daidaihua slankende kapsler er basert på den gamle kinesiske formelen \\\"Daidaihua\\\" som brukes til vektreduksjon. Kapslene er en unik kombinasjon av økologisk produserte, ville og organisk dyrket – uten sprøytemidler – kinesiske urter. Støttet av moderne bioteknologi og vitenskapelig forskning er LIDA Daidaihua slankende kapsler en trygg og effektiv løsning for slanking.

* Undertrykkelse av appetitt
* Økt metabolisk rate på opptil 18 ganger
* Effekt fra første kapsel
* Oppløsning av fettreserver – også på problemområder
* Dramatisk økning i energi
* Uten kjente bivirkninger
* Inneholder stoffer for positiv motivasjon

Forsiktighetsregler:

Du må ikke ta LIDA Daidaihua slankende kapsler hvis du lider av arteriosklerose (tilstoppede arterier), høyt blodtrykk eller ved eksisterende hjertelidelse. Dette gjelder også gravide og ammende kvinner, barn og unge under 18 år (som fortsatt vokser) og voksne som er eldre enn 65. Medikamentet er ikke egnet for personer med kroniske sykdommer.


Sammensetning:

Daidaihua-ekstrakt, Jobs tårer (Coicis-ekstrakt), medisinsk Amylum, morbærbladekstrakt, Cassiafrø-ekstrakt


Bidrag fra Marion (28), Salzgitter

Helt fra jeg var 21 år gammel har jeg kjempet med store vektproblemer. Uansett hva jeg gjorde, var det ingenting som hjalp. Ettersom jeg var 28 kilo overvektig, våget jeg ikke å gå til treningsstudio. På et internettforum for fete enslige, fikk jeg tipset som skulle endre livet mitt. LIDA Daidaihua ble anbefalt som den absolutt beste løsningen for personer som meg, og jeg kjøpte det. Da pakken ankom tok jeg den første kapselen med en gang. Innen en måned mistet jeg ti kilo og nå, like ved starten av sommeren, har alle de ekstra kiloene mine forsvunnet. Alt i alt gikk jeg ned 32 kilo på fem måneder. Jeg er en ny person og endelig lykkelig i et forhold.


Bidrag fra Rita (46), Munich

Min mann likte alltid de ekstra kiloene mine. Likevel stoppet ikke dette ham fra å være utro med andre kvinner som var yngre og slankere. For å hevne meg, bestemte jeg meg for å gå ned i vekt. Men det var ikke så lett. Jeg har aldri drevet mye med sport og jeg var en ekte gourmetkokk når det gjaldt å spise god mat. Til slutt fortalte en venn meg om LIDA Daidaihua. Hun bestilte en pakke kapsler til meg og jeg klarte ikke å vente med å begynne min mye lettere diett. Det tok ikke lang tid før de første 5 kiloene forsvant. Plutselig la min mann merke til at jeg ikke spiste så mye lenger, men han merket ikke noe annet. Men ettersom jeg mistet 24 kilo etter tre måneder, og jeg takket være jevnlig trening så mye yngre og friskere ut, begynte han å bli interessert i meg igjen. Takk!


Bidrag fra Simone (35), Berlin

Det er ikke lett å følge en diett når du er bare noen få kilo fra idealvekten din. Hos meg var det bare fem kilo, men jeg klarte bare ikke å bli kvitt dem. Men med LIDA Daidaihua virket det veldig raskt. Innen to uker forsvant fem kilo og jeg kunne vise meg i bikini. Etter det har jeg gått ned til bare 52 kilo og med min høyde (1,64 meter) ser dette virkelig utrolig ut. For å sikre at jeg har nok til nødssituasjoner (jul, osv) har jeg alltid litt ekstra av produktet i skapene. På denne måten er jeg alltid rolig. Det er virkelig supert hvor lett det er å gå ned i vekt med LIDA Daidaihua. For folk som meg er dette det ideelle medikamentet!

Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Nytt produkt

Lida Daidaihua

Kjøp nå
Live hilfe
Kjøp Kamagra
Secure shopping protected by SSL