Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kjøp Apoteket Online

Om oss

Om Apoteket24 Norge

Apoteket24 Norge tilbyr en enkel og praktisk handleopplevelse og retter seg mot å tilby kundene våre et bredt utvalg av ledende produkter i tillegg til utmerket kundetjeneste og fordelen av en enkel og sikker handleopplevelse.

Lett navigering for intuitive bruk

Vår internettbutikk er laget på en transparent og brukervennlig måte. Ved første besøk til vår hjemmeside, eller når du søker på et bestemt produkt, vil kundene våre bli ledet gjennom butikken med letthet og vil kunne sjekke ut raskt og effektivt.

Dine innkjøp er enkle og sikre

Når du har alle de produktene du ønsker i handlevognen, kan kundene våre velge mellom flere sikre betalingsmuligheter. Betalinger kan enkelt gjøres gjennom forskuddsbetaling eller med et kredittkort. Våre kunder vil, etter å ha plassert ordren, bli oppdatert via e-post om statusen til ordren sin.

Rask levering

Våre kunder kaller det ”ekspresslevering” fordi vi vanligvis sender ut ordrene samme dag som vi mottar betaling.

Gratis frakt og retur

Når det gjelder frakten på ordrene dine gjennom Apoteket24 Norge, betaler ikke kunden en eneste øre for frakt eller returner! I motsetning til sammenlignbare internettbutikker har Apoteket24 Norge ingen minstebestillingskrav – det spiller ingen rolle om et produkt koster 9 € eller 99 €. Frakten vil alltid være gratis. Det eneste unntaket av dette er enkelte produkter som må leveres gjennom rekommandert post.
Hvis du er misfornøyd med et produkt, tilbyr Apoteket24 Norge en 100 % pengene-tilbake-garanti!

Omfattende og individuell service

Ved å bruke vår gratis telefonlinje (til lokale priser fra noen land), kan kundene våre motta mer informasjon om emnet “medikamenter, urter og slankeprodukter”, og kan stille ethvert spørsmål de har til vår kompetente kundetjenestestab. Vi tilbyr omfattende service uten lange ventetider.

Produktportefølje

Hos Apoteket24 Norge vil kundene finne store internasjonale merker som Pfizer Lili, Bayer eller LIDA i tillegg til eksklusive generiske selskap som Ajanta som du ikke finner på andre utsalgssteder.
Hvis du har noen spørsmål, kommentarer eller andre forespørsler om ordren din, så vennligst skriv til oss. Hver e-post vil bli lest og besvart raskt. I forretningstiden er vår kundetjenestestab tilgjengelig for å assistere deg.

Kvalitet og forpliktelse

Apoteket24 Norge har forpliktet seg til å hjelpe deg med dine medisinske valg. Bare du kan bestemme hvilket produkt som er rett for deg.
Mange pasienter foretrekker anonymiteten til vår internettkonsultasjon framfor en samtale med sin egen fastlege.
Vi er ikke av den oppfatningen at internettet noen gang skal erstatte et besøk til legen og at det er veldig viktig at du vurderer en komplett kontroll hos legen din for å diskutere de mulige årsakene til problemet ditt.

Viktig: Å kjøpe medikamenter over internettet erstatter ikke en medisinsk konsultasjon.

Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Nytt produkt

Lida Daidaihua

Kjøp nå
Live hilfe
Kjøp Kamagra
Secure shopping protected by SSL