Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kjøp Apoteket Online

Propecia Generisk

Propecia Generisk

Medikamentinformasjon om Propecia

Hvordan virker ingrediensen?

Den aktive ingrediensen Finasterid brukes til behandligen av hormonrelatert håravfall av den mannlige typen (androgenetic alopecia).

Androgenetic alopecia, som er den vanligste formen for håravfall, oppstår på grunn av en arvelig overfølsomhet i hårrøttene (også kalt hårfollikler) mot det mannlige sexhormonet Dihydrotestosteron (DHT).

Finasterid hemmer produksjonen av DHT fra dets forstadium testosteron. Derfor vil den skadelige effekten av DHT på hårfolliklene bli unngått.

Påføringen av Finasterid er bare nyttig og effektiv for denne bestemte typen håravfall og er bare beregnet for bruk av menn. Finasterid hemmer ikke bare videre håravfall men støtter også veksten av nytt hår. Etter rundt et år kan en synlig effekt merkes. Men effekten på en tilbaketrekkende hårlinje har ikke blitt bevist.

Bivirkninger av Propecia:

De viktigste kjente bivirkningene er listet opp under. De kan oppstå, men ikke nødvendigvis, ettersom hver person reagerer ulikt på medikamenter.

* Potensproblem (sjelden)
* Redusert libido (sjelden)

Lagring:

Lagres i romtemperatur, ideelt mellom 15 og 30 grader Celsius. Beskytt mot lys og fuktighet. Vennligst hold utenfor rekkevidde av barn.

Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Nytt produkt

Lida Daidaihua

Kjøp nå
Live hilfe
Kjøp Kamagra
Secure shopping protected by SSL