Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kjøp Apoteket Online

Xenical generisk

Xenical generisk

Medisinsk informasjon om Xenical generisk Orlistat

Xenical, med sin aktive ingrediens Orlistat, er et etisk medikament som brukes til å bekjempe overvekt og er utviklet av medikamentprodusenten Roche. Hvis du lider av overvekt, høyt blodtrykk, hvis kolesterolet ditt er for høyt, hvis du har hjerteproblemer eller hvis du lider av diabetes, kan behandling med Xenical hjelpe diettforsøkene dine. Komponenten virker i fordøyelsessystemet og hemmer opptaket av fett fra maten. Xenical sørger for at en tredel av fettet som kommer inn i magen ikke blir tatt opp og dermed oppnås vekttap.

De beste resultatene med Xenical kan oppnås i kombinasjon med en fettfri, balansert diett. I tillegg bør behandlingen foregå innenfor rammen av et komplett livsstilsregime som også inkluderer en endring i spisevaner og treningsvaner. Før behandling med Xenical, skal du snakke med fastlegen din.


Inntak og dose:

Xenical kan tas sammen med måltidene eller opptil en time etter man har spist. Det anbefalte daglige inntaket er basert på inntaket av tre balanserte måltider om dagen. Hvis et måltid blir hoppet over eller ikke inneholder fett, kan en dose Xenical også bli hoppet over.

Mens du tar Orlistat må du spise en balansert, lavkalori, fiberrik, lett diett, ellers vil det føre til at synlig fett i avføringen. Under behandling med Xenical, må du unngå veldig fet mat ettersom dette vil føre til mageproblemer.


Hvordan virker Xenical?

Xenical Orlistat er en metode for å redusere kroppsvekt. I hvert måltid blir fett konsumert, som deretter blir fordøyd i magen. Den aktive ingrediensen Orlistat hemmer enzymet (lipases) som splitter opp fett i magen og lar det bli fordøyd. Ufordøyd fett blir eliminert eller utskilt. Dermed hindrer kroppen opptaket av nytt fett.

Xenical kan tas sammen med måltidene eller inntil en time etter at man har spist. Det anbefalte daglige inntaket er basert på inntaket av tre balanserte måltider om dagen. Hvis et måltid blir hoppet over eller ikke inneholder fett, kan en dose Xenical også bli hoppet over.

Mens du tar Orlistat må du spise en balansert, lavkalori, fiberrik, lett diett, ellers vil det føre til at synlig fett i avføringen. Under behandlingg med Xenical, må du unngå veldig fet mat ettersom dette vil føre til mageproblemer.

Bivirkninger

Medikamenter og deres bivirkninger kan påvirke individ på ulike måter. Under er de vanligste bivirkningene:

Hodepine
Diaré
Slapphet
Fete flekker
Føsesinkontines (ukontrollert avføring)
Magesmerter

Bestill Xenical i dag og begynn behandlingen din. Du kan bestille Xenical Orlistat hos oss via vår nettside eller hos våre kunderepresentanter via telefon. Medikamentet vil bli levert til deg direkte av vårt kontraktapotek.

Truested Shop

apoteket24

Send

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Nytt produkt

Lida Daidaihua

Kjøp nå
Live hilfe
Kjøp Kamagra
Secure shopping protected by SSL